fredag 5 maj 2017

Utmaningen omg 1 - Tipsen - Div 2 Mellersta Norrland 2017

Div 2 mellersta norrland - Utmaningen 2017

Tidigare vinnare:
 2017:         ?                  
                   2016: 
Csportsbloggen                   
2015:  Csportsbloggen
2014:  Hans Backlund
 
Rätt resultat = 2 poäng
Rätt tecken = 1 poäng


Då var det dags för en ny utmaning div 2 mellersta norrland.  Det blir extra roligt denna säsongen då bloggen inte har något lag med i serien.   

En match är färdigspelad där Krokom/Dvärsätt slog Kovlands IF med 2-0.   Denna säsongen kommer det bli en extra utmaning för bloggen.  Då vi inte har något lag som vi bevakar på nära håll. 


Mina tips

Måndag 1/5   14:00 


Krokom/Dvärsätt-Kovlands IF  3-2    SLUT  2-0

Krokom/Dvärsätts IF gjorde en blek insats under Vårcupen förra helgen där man åkte på tre raka förluster.   Kovlands IF har tappat ett flertal spelare från förra säsongens spelartrupp.    Kovland kommer garanterat bli ett lag för det övre halvan av tabellen
Tipset:  Mitt tips Krokom/Dvärsätt tar hem segern här,  mycket kraft av hemmaplan sen så ställer man nog upp med en starkare spelartrupp idag än vad man gjorde under Vårcupen i Härnösand.

Fredag 5/5   19:00

IFK Timrå 2-Heffnersklubbans BK 2-2
IFK Timrå 2  kommer precis som förra säsongen bli svåra att bedöma.   Känslan är att man kommer göra det bättre än förra säsongen - om det kommer räcka för nytt kontrakt är osäkert.   Tror detta kan bli två lag som kommer slåss med näbbar och klor för rädda nytt kontrakt.  Heffnersklubban har tappat alldeles för många spelare för kunna hävda sig i toppen denna säsongen.  
Tipset:  En mycket svårtippad match som kommer avgöras på Timrå IP.   Tror nog ändå på ett oavgjort resultat


Lördag 6/5   15:00

BIK SK-Häggenås SK 1-0               OBS:  tillhör omgång 10

BIK SK åkte ur division 1 förra säsongen och man kommer inför den här säsongen gå igenom en riktig generationsväxling.   Flera av lagets nyckelspelare från förra säsongen som har försvunnit.   Laget gjorde ändå en stark insats då man kom tvåa i Vårcupen som avgjordes för två helger sedan.    Häggenås SK har vi ingen stenkoll på hur laget är inför säsongen.   Men det vi vet är att man skrivit ett farmaravtal med Myssjö/Oviken = bloggen tror kommer gynna båda föreningarna.  
Tipset:  Precis som matchen IFK Timrå vs Heffnersklubban så kommer detta bli en mycket svårtippad match.   Men vi tror på en uddamålsseger för Bondsjö-laget = 1-0.


Söndag 7/5   16:00


Härnösands SK-Ope IF 3-1

Härnösands SK genomgår precis som flera andra lag i serien en generationsväxling.  Man har tappat flera spelare som förra säsongen var startspelare:   Klara Brändström, Linda Markevärn, Marika Olsson, Lina Vestin  och Jessica Jonsson.    Man har som målsättning klara sig kvar denna säsongen.   Bloggen tror dock att man kommer gå betydligt bättre än så.  Man har flera riktigt duktiga 02-spelare som kommer fylla på efter spelarförlusterna. Ope IF:   denna fina förening med en stark tradition -  kommer ha en riktig mellansäsong -  man har tappat för många spelare för att man åter ska kunna vara ett topplag.    Man har fyllt på med spelare från lagets duktiga utvecklingslag. 
Tipset:  Tipset Härnösands SK tar en stabil seger hemma på Högslättens IP.   
Csportsbloggen & Fotbollz tips på hur säsongen 2017 kommer att sluta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar