Lördag 5/3 [Skyttis IP] Örnsköldsvik

Träningsmatcher  (resultat)
10:00  Modo FF-Arnäs IF 10-0
12:00  Friska Viljor-Björna IF 4-0

Huvudmatchen var självklart reprisen på inomhus-dm finalen: Själevads IK vs Remsle UIF
Själevads IK fick verkligen en kanonstart när Josefin Larsson satta 1-0 målet innan den ens hade gått 1 minut av matchen.    Vilken mardrömsinledning för Remsle UIF,   men dom spelar upp sig och kan efter 25 minuten kvittera till 1-1 genom mål av Johanna Byström.    En rättvis kvittering?   Kanske inte då Själevad haft störst bollinnehav.
Själevad svarar nästan på minuten efter Ruifs kvitteringsmål genom mål i högra hörnet av Beatrice Lopez.
Andra Halvleken slutar med en 3-0 seger till Själevad.  Totalt 5-1.Själevads IK visar återigen att man är Ångermanlands bästa lag !

RUIF gjorde det riktigt bra sett till laget som man hade till matchen.   Men kom till spel med endast 13 spelare varav man hade med sig 2 målvakter   -  2st a-lags debutanter:  Anna Bäckström och Ellen Kristoffersson.  Ellen som dessutom fick spela som utespelare -  normalt vaktar Ellen målet i Remsle UIF 01 lag.  Ett flertal spelare spelade trots små sjukdomar !

Det var en heroisk av spelarna i Remsle UIF idag som gjorde att förlusten inte blev ännu större.