lördag 16 april 2016

Vårcupenintervju: Fredrik Forslin - Team Hudik


Hur har försäsongen varit?

Försäsongen har inte direkt varit lysande. Vi har haft en del småskador samt några som varit i slutskedet av sin rehab som gjort att träningstruppen inte varit riktigt så stor och konsekvent som man önskar. Lägg därtill att vi haft otur kring matchandet med WO osv som gjort att vi i dagsläget endast har en träningsmatch och en tävlingsmatch i laget, så förstår man att försäsongen inte riktigt sett ut så som planen var. Därför är det extra skönt att få komma upp till Härnösand och på kort tid få lite mer match i benen på våra lirare!

Hur är läget i truppen inför cupen?

Dessto närmare dags datum vi har kommit så har det hela tiden tagits rätt steg gällande truppen med fler hela och rena i träning samt att de handfulla antalet nya mer och mer hittat sin roll och plats i gruppen. Dessutom kom vi så sent som förra helgen hem ifrån Spanien där vi varit för lite träning och slipande av sammanhållningen. Så stämningen och känslan i gruppen är mycket god. Vi har fortfarande ett par som inte kommer kunna matcha i helgen, men i det stora hela så ser det ut som vi får ett riktigt bra tillfälle, att som jag skrev, få lite mer match i benen på spelarna och i laget!

Vilka är era favoriter till av vinna Vårcupen 2016?

Får erkänna att min koll på övriga lag inte är klockren men utifrån vad jag vet så skulle tro det kan bli rätt jämnt. Men min röst läggs nog ändå på BIK som bör vara vassast och dra det längsta strået!


Huvudtränare - Team Hudik - Fredrik Forslin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar