torsdag 28 juli 2016

Div 2 mellersta norrland - Tipsen - omg 10 utmaningen 2016

Div 2 mellersta norrland - Tipsen - omg 10 utmaningen 2016

Tidigare vinnare:
2016:  ?                      
2015:  Csportsbloggen
2014:  Hans Backlund
 
Rätt resultat = 2 poäng
Rätt tecken = 1 poäng


Ps.  tips i utmaningen postad efter spelstopp gäller ej.

Halva säsongen
Pär Lagerbäck/Fotbollz har tagit ett fast grepp om Utmaningen.  Så efter halva
säsongen -  så startar Pär Lagerbäck/Fotbollz i pole position när serien startar om.

Mina tips

Torsdag 19:00

IFK Östersund-Ope IF 1-1
Serien vänder med ett stekhett derby direkt: När IFK Östersund och Ope IF drabbar samman på Jämtkraft Arena.  Ett mycket oviss match att tippa - känslan det kan gå hur som helst egentligen.  Ope IF kliver ut som knappa favoriter i kraft sin fina tabellplacering + man fortfarande är obesegrade.  IFK Östersund kommer göra en bättre andra halva av serien det är en sak som är säker.  Min tankebana:   Ope IF tar ledningen med 1-0 -  IFK Östersund får en straff i slutet av matchen -  den lägger Linnea Bergqvist. Tipset:  Min första tanke var det var en typisk 0-0 - två starka målvakter/försvar.    IFK Östersund kvitterar i slutet av matchen och fixar säsongens femte kryssmatch.


Lördag  13:30
Häggenås SK-Ånge IF 3-1
Tigerbrudarna kan se tillbaka på en mycket stark våromgång.  Det var nog inte många som hade tippat att Häggenås skulle ligga femma efter halva serien spelats. Ånge IF har som tidigare sagt förstärkt laget - målvakten: Azune Adams & Juliet Acheampong.  Så Ånge IF kommer alltid vara farliga - Dessa två spelare kommer rädda många poäng för Ånge - Dock ska man inte ha någon chans ta poäng av Häggenås på Tigervallen.   Tipset:  Häggenås SK vinner den här matchen ganska stabilt.  Laget är bättre laget + man är alltid svårslagna hemma på Tigervallen.


14:00
Härnösands SK-Hägglunds IoFK 6-1
HSK gjorde en bra match i senaste omgången då man hade 2-2 borta mot RUIF ett tag. Nu skrevs slutresultatet med en 4-2 seger till RUIF. HSK har till den här matchen en ny tränarduo - eller ny och ny - nygamla =)   Per Ahlenius & Benny Ödlund     Tipset:  HSK tar en enkel seger!  Matchen i våras slutade med en 6-0 seger för Härnösands gänget.


15:00
Alnö IF-Remsle UIF   0-3
Kommentarer kommer närmare helgen


Onsdag 19:00
Heffnersklubbans BK-IFK Timrå 5-0
Heffnersklubban är säsongens bästa lag efter att halva serien är färdigspelad.  Man leder serien
och har fortfarande inte förlorat med målskillnaden 27-1.  Så det är ju suveränt målvaktsspel + felfritt försvarsspel + en stark offensiv som har tagit laget där dom ligger. Egentligen är det inte konstigt Heffnersklubban gått så bra.  Man har kunnat använda i stort sätt samma spelare match efter match. Hela 11 Heffnersklubban spelare har spelat samtliga 9 matcher!  
Tipset: Jag tror Heffnersklubbans succésäsong rullar vidare.

Veckans Utmaning


Resultaten från förra omgången


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar